Pingüins

Pingüins


Ingredients                           


  • olives negres sense pinyol (2 per pingüí)
  • pastanaga ( una rodanxa per pingüí)
  • formatge d'untar



Material


  • escuradents ( 1 per pingüí)
  • gavinet
  • cullereta de cafè



Preparació


Primerament es pela la pastanaga i es talla a rodanxes, llavors es treu un petit triangle que es reserva per fer el pic del pingüí (veure fotografia). 
Es fa un petit tall al mig de l'oliva i s'ompli amb el formatge d'untar, amb la cullereta de cafè. 
A l'altra oliva,al forat que ja té, se li fica el triangle que s'ha tallat de la pastanaga (és el bec).
Ja es pot muntar el pingüí. 
S'agafa l'escuradents, si fica un tros de la pastanaga que s'ha tallat a rodanxes a un extrem (fent de peus), llavors l'oliva plena de formatge d'untar (fent de cos). Per finalitzar es posa l'oliva amb la pastanaga (fent de cap). 
I ja està fet!!!

Comentaris