Traductor

dilluns, 15 de desembre de 2014

Pinzellades del Pare Noel



Pinzellades   del      


  Pare Noel



Les taules s'engalanen per donar pas a una cercavila de plats plens de menjar suculents, el dia de Nadal.


Amb aquesta recepta participo al meu primer Repte!
L'enllaç següent ens dirigeix a la comunitat "Cocineros de Mundo" organitzadora del repte.




INGREDIENTS:

(Per a 4 persones)

  • 4 pebrots vermells
  • 400gr. de carn picada.
  • 160gr. d'arròs.
  • 2 pastanagues.
  • 2 cebes. 
  • un rajolí  d'oli verge d'oliva.
  • 1 got d'aigua.
  • 2 fulles de llorer.
  • un polsim de pebre negre molt.
  • una pisca de sal.

ELABORACIÓ:



1.  Primerament buidem els pebrots i els reserven .
2.  Trossegem la ceba i la pastanaga.
3.  Fiquem l'oli a una paella i sofregim la ceba i la pastanaga fins que es dauri.
4.  Afegim la carn picada, la sal i el pebre negre i sofregim.
5. Afegim l'arròs i ho remenem fins que quedi tot ben barrejat. 
Sense apagar el foc.
6.Tirem l'aigua i les fulles de llorer. Deixem bullir durant uns 20 minuts.
7.  Omplim els pebrots i els untem amb oli.


8.  Els fiquem al forn precalentat durant 60 min. a 180º.
9.  Ja els podem servir.
Bon Profit!


2 comentaris:

  1. Uns pebrots farcits molt bons guapa! Una abraçada i que passis molt bon Nadal amb la gent que estimes! Petons!

    Les receptes que m'agraden

    ResponElimina
  2. Gracies Pilar😊. També et desitjo molts bons Nadals! Petons.

    ResponElimina