Milfulls de poma



Ingredients:



1 làmina d'hojaldre
3 pomes
170 gr. de sucre moreno
1 ou
3 yemes d'ou
1/2 litre de llet
40 gr. de farina refinada
80 gr. de mantega.
1/2 cullereta de canella amb pols

Per fer la crema pastelera:

Ficar la llet a una cassola amb 120gr de sucre moreno i la canella. Remenar bé i deixar que s'acalentia sense que bullia. Reservem .



Ficar a un bol les yemes i la farina. Batre. Afegir un got de llet calenta i barrejar-ho bé fins que quedi homogeni. Acabar d'afegir la llet restant sense deixar de remenar. Passar-ho a la cassola i  ficar de nou al foc. Remenar fins que quedi espès. Introduir la crema dintre una mànega pastissera  i deixar-la refredar a la nevera.


A continuació es talla la fulla d'hojaldre amb 3 rectangles. Es pinten amb ou batut. I es fiquen al forn a 200º durant 5 minuts. Tal i com s'observa a la fotografia.


Mentrestant, es pelen les pomes, es treu el cor i es tallen a galls.
Es fiquen a la paella i es saltegen, quan estan una mica calentes es tira el sucre i la mantega trossejada. 


Es treuen els hojaldres del forn i s'obren per la mitat però a lo llarg, tal i com s'observa a la fotografia.


Damunt d'una base d'hojaldre  es fica una tira de pomes. Damunt un tros d'hojaldre amb la part interior cap amunt i es cobreix amb crema pastissera.  



Per últim, tapar amb una capa de milfulls. I ja es pot servir.


Bon profit!

Comentaris